Από τη Λάρισα στην Πάτρα είναι ένας… Φλόιντ δρόμος

Από τη Λάρισα στην Πάτρα είναι ένας… Φλόιντ δρόμος

Τον Αμερικανό Τζεχάιβ Φλόιντ έχει βάλει στο μάτι η ομάδα του Μάκη Γιατρά. Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ο ψηλός της Λάρισας.

Στον Προμηθέα έχουν αποφασίσει να ψωνίσουν από την… ελληνική αγορά. Μετά τον Χριστοδούλου έχουν βάλει στο… στόχαστρο άλλον έναν παίκτη, ο οποίος αγωνίστηκε στη φετινή Basket League. Ο λόγος για τον Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Λάρισα και που δείχνει ικανός για να παίξει σε… υψηλότερο επίπεδο.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει κενό, από τότε που ο Έλις μετακινήθηκε στον Πειραιά. Θέλει να γεμίσει τη ρακέτα της, αλλά δεν θέλει να ξοδέψει πολλά χρήματα, καθώς η απόφαση της διοίκησης είναι να χαμηλώσει το μπάτζετ, έχοντας συναίσθηση της οικονομικής κατάστασης, που έπεται της πανδημίας. Ο Φλόιντ έχει όλο το… πακέτο, καθώς και αξιόπιστη λύση είναι, και οικονομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει κι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, καθώς από τη μια ο Φλόιντ θεωρεί ότι είναι ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του, από την άλλη ο Γιατράς έχει… αδυναμία στους αθλητικούς ψηλούς. Ο Φλόιντ μπορεί να μην είχε σπουδαία στατιστική απεικόνιση, όμως κάνει πολλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ