Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λογικό να θέλει να παίξει σε γήπεδο Β' Εθνικής η ΑΕΚ, να τα λέμε κι αυτά
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θα μείνει στον κάμπο την επόμενη σεζόν

Μπορεί η πορεία της Λάρισας επί ημερών Αγγέλου να ήταν καλή και σταθερή, όμως είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει και τη νέα χρονιά.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θα μείνει στον κάμπο την επόμενη σεζόν | to10.gr

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό που ο πολύς κόσμος θεωρεί «πετυχημένο» κι αυτό που η διοίκηση εκτιμά ως επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε πράγματα στον πάγκο της Λάρισας, κατόρθωσε να κρατήσει την ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, πετυχαίνοντας και σημαντικές νίκες, όμως αυτό δεν μοιάζει να είναι αρκετό για να τον κρατήσει στη Λάρισα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έρχονται από τον… κάμπο, η Λάρισα βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου προπονητή, καθώς ο Αγγέλου δεν θα είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της. Οι παράγοντες της ομάδας μιλούν με κολακευτικά λόγια για τη δουλειά του Έλληνα τεχνικού, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο στάθηκε στο διάστημα της παραμονής του.

Το γιατί χωρίζουν οι δρόμοι, αν επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, ενδεχομένως πρέπει να αναζητηθεί στη διαφορά αντίληψης για μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Θυμίζουμε ότι η Λάρισα ξεκίνησε έχοντας συμφωνήσει με τον Κώστα Κεραμιδά, ο οποίος δεν κοουτσάρισε ποτέ την ομάδα, καθώς οι διοικούντες θέλησαν κάποιον πιο… έμπειρο. Προκρίθηκε η λύση του Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος όμως έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, για να τον διαδεχθεί ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο πάγκος της ομάδας της Θεσσαλίας δεν είναι ο πλέον… σταθερός, καθώς μόνο στην πρώτη σεζόν στην Basket League κάθισαν τρεις προπονητές και πλέον ψάχνουμε τον… τέταρτο.