Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το ήξερες, το έπαιξες;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Γιάννης Τζήμας βασικός υποψήφιος για αντί-Αγγέλου

Ο Λαρισαίος δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Ο Τζήμας ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους ως πρώτος προπονητής.

Ο Γιάννης Τζήμας βασικός υποψήφιος για αντί-Αγγέλου | to10.gr

Είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο λαρισαϊκό μπάσκετ. Βεβαίως, όταν η ομάδα ανέβηκε στην Basket League υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει πια η προπονητική και πως ήθελε να διαδραματίσει ρόλο τζένεραλ μάνατζερ (επί ημερών Κεραμιδά), προωθήθηκε ως βοηθός προπονητή (επί ημερών Φραγκιά), παρέμεινε στη θέση του ως το τέλος (επί ημερών Αγγέλου) και τώρα ο Γιάννης Τζήμας ετοιμάζεται να κάνει το… step up.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που ακούγεται έντονα από τη θεσσαλική πόλη είναι πως ο Τζήμας θα αναλάβει πρώτος προπονητής, σε μια προσπάθεια της διοίκησης αφενός να μειώσει το μπάτζετ, αφετέρου να δώσει έντονο τοπικό στοιχείο στην ομάδα. Κι είναι αντιστρόφως ανάλογο το ενδιαφέρον του κόσμου για τη Λάρισα, από τα αγωνιστικά επιτεύγματα της ομάδας. Το αν ο Τζήμας, που έχει «όνομα» στην πόλη, θα αποτελέσει πόλο έλξης, θα το δούμε στην πορεία.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει… ένσημα στο πρωτάθλημα της Α1, αναμένεται να επικεντρωθεί στο ελληνικό στοιχείο, όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ, αν τελικά αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει τη Λάρισα στο επόμενο πρωτάθλημα.