Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανεπιθύμητος ο Γουλιέλμος, συνθήματα στον τοίχο του

Οι οπαδοί του Άρη παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, δείχνοντας στον μεγαλομέτοχο ότι εξαντλείται η υπομονή τους. Ανεπιθύμητος πλέον…

Ανεπιθύμητος ο Γουλιέλμος, συνθήματα στον τοίχο του | to10.gr

Ο κόσμος του Άρης έχει μια μοναδική ικανότητα να κάνει παίκτες, προπονητές, ακόμα και παράγοντες, να νιώθουν… αυτοκρατορικά. Όταν όλα είναι καλά, γιατί διαφορετικά τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Κι εν προκειμένω, αν πρόκειται για τον Δημήτρη Γουλιέλμο, υπάρχει μόνο μια λέξη για να περιγράψει τα συναισθήματα των οργανωμένων (κι ίσως όχι μόνο) προς το πρόσωπό του: Ανεπιθύμητος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κάτοχος του 90% των μετοχών της ΚΑΕ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τη θέση του, παρά τις εκκλήσεις και τις… οχλήσεις των παραγόντων του συλλόγου, είτε μιλάμε για τη Διοίκηση Πρωτοδικείου, είτε για τη διοίκηση του Α.Σ. (Ερασιτέχνη). Από τη στιγμή, που δεν πείστηκε να ανεβεί στη Θεσσαλονίκη, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, «επισκέφθηκαν» τα γραφεία του οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι έγραψαν σύνθημα – μήνυμα στον τοίχο του.

«Πούλα τις μετοχές στον ΑΣ» ήταν το σύνθημα και δεν θεωρούμε ότι χρειάζεται επεξήγηση. Υπάρχει και μια ανακοίνωση από τους «Ιερολοχίτες», η οποία είναι σαφέστατα πιο επιθετική, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του. Πλέον, ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι ανεπιθύμητος και καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει, καθώς όσο δεν δίνει τις μετοχές, ή δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του μπασκετικού Άρη, ο χρόνος λειτουργεί σε βάρος του συλλόγου.