Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα επαφή αύριο με τον Γουλιέλμο, αγωνία στον Άρη

Ο καιρός περνά, ο μεγαλομέτοχος δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει λύση, ανοίγοντας τον δρόμο για την επόμενη μέρα του Άρη.

Νέα επαφή αύριο με τον Γουλιέλμο, αγωνία στον Άρη | to10.gr

Από τη στιγμή που υπάρχει σύντομος χρονικός ορίζοντας, στον οποίο οι ΚΑΕ καλούνται να δείξουν έμπρακτα (καταθέτοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, 200.000 ευρώ), ότι μπορούν να σταθούν στην Basket League, στον Άρη έχουν κάθε λόγο να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα. Κι αυτό επειδή ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, δεν έχει γίνει μέρος της λύσης, αντιθέτως παραμένει μέρος του προβλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αύριο, τα μέλη της Διοίκησης Πρωτοδικείου, μαζί με τα μέλη του Α.Σ. Άρη, θα επιχειρήσουν νέα επαφή με τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος καλείται να ξεκινήσει τη διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών σε 18 μεσεγγυούχους, κάτι που έχει οριστεί ως «αναγκαία και ικανή συνθήκη», προκειμένου να εμφανιστούν άνθρωποι, οι οποίοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Παρότι επανειλημμένα έχουν ζητήσει από τον κ. Γουλιέλμο να πάρει θέση, παρότι έχουν σημειωθεί κι… ακραίες αντιδράσεις, όπως το ότι γράφτηκαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους των γραφείων του, ο μεγαλομέτοχος παραμένει άφαντος. Υπάρχει επικοινωνία, όμως ο ίδιος δεν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, επικαλούμενος τη δυσκολία στη μετακίνηση, λόγω των μέτρων.