Μίχαλος: «Γελοίοι, υπάρχουν παιδιά που ζουν με 200 ευρώ»

Μίχαλος: «Γελοίοι, υπάρχουν παιδιά που ζουν με 200 ευρώ»

Ο έμπειρος γκαρντ επιτέθηκε στις ομάδες της Basket League, για τον τρόπο που λύνουν τις συνεργασίες τους μετά την λήξη της αναστολής λειτουργίας των ΚΑΕ.

Ο Νίκος Μίχαλος έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και σίγουρα γνωρίζει πως η περίοδο που ζούμε δεν είναι και η καλύτερο για το εν λόγω σπορ.

Και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που κινούνται η ΚΑΕ αυτό το διάστημα και το πως λύνουν ουσιαστικά τις συνεργασίες τους μετά την λήξη της αναστολής λειτουργίας τους.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στο Παγκράτι, εξαπέλυσε επίθεσης προς τις ομάδες της Basket League, με ποστάρισμά του στο facebook, τονίζοντας ότι υπάρχουν αθλητές που αμείβονται ακόμη και με 200 ευρώ.

Αναλυτικά ο Νίκος Μίχαλος τόνισε με ισχυρή γλώσσα πως: «Να σας υπενθυμίσουμε, λόγω της λήξης της κανονικής περιόδου και λόγω της λήξης της αναστολής των ΚΑΕ, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι έχει παρατηρηθεί ότι ορισμένες ΚΑΕ, στη λύση της συνεργασίας τους με τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, το έγγραφο που τους παραχωρούν ΔΕΝ είναι «Λήξη Σύμβασης ή Απόλυσης’» αλλά «Δήλωση Οικειοθελούς Αποχώρησης’»! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην μπορείτε να πάρετε το επίδομα που δικαιούστε από τον ΟΑΕΔ. Αυτό λοιπόν είναι το Ελληνικό Μπάσκετ. Αυτά είναι τα χάλια των ομάδων. Με παράγοντες τυχάρπαστους, με γενικούς αρχηγούς βαλσαμωμένους, με marketing τμήματα που τα λειτουργούν ταβερνιάρηδες, με δημοσιογράφους να γλύφουν για να πουν τις παπάτζες τους και με προπονητές που το μόνο ανδρικό κατόρθωμα τους είναι ότι έχουν περπατήσει στην παρέλαση στο σχολείο (για αυτό και η ατάκα «δεν θα βγάλει παρέλαση»). Γελοίοι, υπάρχουν παιδιά που ζουν με 200€ και κάνουν κάθε μέρα προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ