ΑΕΚ: Ενισχύει τα τμήματα υποδομής με Κότσιαρη

ΑΕΚ: Ενισχύει τα τμήματα υποδομής με Κότσιαρη

Ο τέως General Manager της Κύμης, Νίκος Κότσιαρης θα είναι ο Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής της Ένωσης.

Η ΑΕΚ δεν βλέπει μόνο το τώρα, αλλά και το μέλλον της. Προσπαθεί λοιπόν να ρίξει το βάρος της στις Ακαδημίες της, προσδοκώντας από εκεί να βγουν οι επόμενοι παίκτες της που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Κότσιαρη στη θέση του Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ.

Οπως τονίζει η ομάδα στην επίσημη ανακοίνωσή της, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει γνωστό το πλάνο της για το υπόλοιπο κομμάτι των Ακαδημιών και για τον σχεδιασμό της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑEK

Η φονική πανδημία προκάλεσε αναστάτωση στην κοινωνία και μεταξύ άλλων έπληξε και τον αθλητισμό, και το ελληνικό μπάσκετ ειδικότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ BC στοχεύει σταθερά, αλλά με πιο στοχευμένες πρωτοβουλίες, στην ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας. Στο πλαίσιο αναδιαρθρωτικών κινήσεων, ανακοινώνει, ότι Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας Kαλαθοσφαίρισης (AEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA) αναλαμβάνει από σήμερα ο έμπειρος παράγοντας-προπονητής και τέως General Manager της ΚΑΕ Κύμη, Νίκος Κότσιαρης. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλήρες διαρθρωτικό πλάνο του νέου αναπτυξιακού Προγράμματος.

Βιογραφικό:

1989-1993: Απόφοιτος Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Νόβισαντ (Σερβία). Ειδικότητα: Προπονητής Καλαθοσφαίρισης
1993-1995: Τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Τμήματος Πανεπιστημίου Νόβισαντ (Σερβία)

1994-1995: Βοηθός προπονητή (Hλυσιακός) – Α2 Εθνική Κατηγορία

2000-2001: Βοηθός προπονητή (Ηλυσιακός) – Α2 Εθνική Κατηγορία

2009-2011: Προπονητής (Κρόνος) – Γ΄ Εθνική

2012-2013: Προπονητής (Α.Ε. Λιβαδειάς) – (Άνοδος από Γ΄σε Β΄ Εθνική)

2016: Βοηθός προπονητή (Ιωνικός Νικαίας) – Β΄ Εθνική

2017-2019: General Manager KAE Kύμη (Basket League)

Eπίσης, έχει διατελέσει προπονητής και στις ΑΕ Ηρακλείου, ΑΟ Ζωγράφου (Γυναίκες), Αγία Παρασκευή (Γυναίκες), ΑΟ Δάφνης (Γυναίκες) και Αθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ