Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκετσεβίτσιους: «Δεν φταίει η πανδημία αν δεν πληρώνεις τους παίκτες από τον Δεκέμβριο»

Ο Λιθουανός γκαρντ στάθηκε σε όσα αντιμετώπισε στον Άρη το τελευταίο διάστημα και για την καθυστέρηση των μισθών του.

Γκετσεβίτσιους: «Δεν φταίει η πανδημία αν δεν πληρώνεις τους παίκτες από τον Δεκέμβριο» | to10.gr

Αγωνίστηκε φέτος στον Άρη ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος όμως μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του έδειξε την ενόχλησή του για την καθυστέρηση των μισθών προς το πρόσωπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερωτώμενος για το αν προσφύγει στην FIBA για τις πληρωμές του, υποστήριξε ότι στο www.lrt.lt πως αυτό θα το δει όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο Γκετσεβίτσιους δήλωσε: «Το κλαμπ είχε προβλήματα καθώς υπήρξε αλλαγή στους προέδρους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσουν και να εξηγήσουν τι θα κάνουν. Το χρέος υπάρχει πριν την πανδημία και δεν ξέρω πώς θα μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα. Όταν ένα κλαμπ δεν πληρώνει τους παίκτες του από τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, προφανώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις (ως δικαιολογία) την πανδημία».

Ο Λιθουανός ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να αποταθεί στη FIBA. «Δεν μπορώ να πάω στο δικαστήριο γιατί πρέπει να περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο. Πρέπει να περιμένουμε τη FIBA και κυρίως, το πώς θα λειτουργήσουν τα κλαμπ με τους παίκτες. Στο παρελθόν είχα αποταθεί στα δικαστήρια, ξέρω ότι θέλει χρόνο. Οπότε θα περιμένω. Μακάρι να έρθουμε σε συμφωνία αλλά δεν το βλέπω».

Τέλος σημείωσε ότι σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική τονίζοντας… «πρέπει πρώτα να σιγουρευτώ ότι μου ταιριάζει».