ΑΕΚ: Πέφτουν οι υπογραφές για την εκμίσθωση του γηπέδου

ΑΕΚ: Πέφτουν οι υπογραφές για την εκμίσθωση του γηπέδου

Σάρκα και οστά αναμένεται να πάρει το γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια τις επόμενες ημέρες.

Δεν θα μείνει μόνο όνειρο αλλά αναμένεται σιγά σιγά να γίνει και πραγματικότητα. Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να μπει στο «σπίτι» της στα Άνω Λιόσια καθώς η υπόθεση έχει φτάσει στο πιο κομβικό σημείο της, σε εκείνο των υπογραφών.

Αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα να μπουν οι υπογραφές για τη σύμβαση της εκμίσθωσης του γηπέδου στην Ένωση μέσα στην εβδομάδα κάτι που σημαίνει ότι η  εγκατάσταση θα περάσει στη δικαιοδοσία της ΑΕΚ απευθείας από την Πολιτεία.

Τι γίνεται μετά; Πυρετώδεις θα είναι οι προετοιμασίες από την μεριά της Ένωσης καθώς ήδη στην ΑΕΚ τρέχουν τις δουλειές για να γίνει λειτουργικό το γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Θα γίνουν λοιπόν εργασίες στους εσωτερικούς χώρους ενώ έχουν προχωρήσει οι παραγγελίες για παρκέ, μπασκέτες και τους φωτεινούς πίνακες.

Από την μεριά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, είχε επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς, για να λυθούν τα γραφειοκρατικά θέματα που προέκυψαν.

Όπως φαίνεται λοιπόν η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της «σπίτι» στα Άνω Λιόσια στην έναρξη της σεζόν κάτι που ήταν και ο πρωταρχικός της στόχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ