Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ ο Ζομπανάκης

Ο πρόεδρος του Ρεθύμνου αναμένεται να συνεργαστεί με την Basket League ως Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της λίγκας.

Σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ ο Ζομπανάκης | to10.gr

Πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως υπό τις παρούσες συνθήκες δεν γίνεται να παραμείνει η ομάδα του, το Ρέθυμνο στην πρώτη κατηγορία. Τι θα γίνει όμως με τον ίδιο τον Κωστή Ζομπανάκη; Ο ΕΣΑΚΕ φαίνεται πως άδραξε την ευκαιρία και συμφώνησε μαζί του για να αναλάβει καθήκοντα Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στην Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει, «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις του Συνδέσμου και της EKO Basket League εν όψει των νέων προκλήσεων που ακολουθούν την εκδήλωση της πανδημίας του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει καθήκοντα Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στον κ. Κωστή Ζομπανάκη, προέδρο του Ρεθύμνου Cretan Kings.

«Ο κ. Κωστής Ζομπανάκης με την εμπειρία και την δημιουργικότητα του θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση σε όλα τα επίπεδα της EKO Basket League», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος.