Στη Λήμνο ο Μπούμπουρας για το μέλλον του Ήφαιστου

Στη Λήμνο ο Μπούμπουρας για το μέλλον του Ήφαιστου

Ο πρόεδρος του Ηφαίστου βρίσκεται στο νησί για να συναντηθεί με τον δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη, αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.

Ο Ήφαιστος αποτελεί μία από τις ομάδες που ξεχώρισαν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Basket League. Οι νησιώτες έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της πρώτης κατηγορίας, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Παντελή Μπούμπουρα, να είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε μία ομάδα πρότυπο.

Οι εποχές έχουν αλλάξει όμως και πλέον το μέλλον της ομάδας της Λήμνου είναι εξαιρετικά αμφίβολο, καθώς χρειάζεται τη στήριξη των επιχειρηματιών της περιοχής για να μπορέσει να παραμείνει ζωντανή και στην κατηγορία.

Για αυτόν τον λόγο ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Μπούμπουρας λοιπόν βρίσκεται από την Κυριακή (07/06) στο νησί και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη, ο οποίος θα τον ενημερώσει εάν βρέθηκαν επιχειρηματίες για να μπορέσουν να βοηθήσουν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην συνέχεια θα ενημερωθεί αναλυτικά ο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Παντελής Μπούμπουρας  και μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ