Φεύγει από τον Προμηθέα ο Κασελάκης και πλησιάζει Παναθηναϊκό

Φεύγει από τον Προμηθέα ο Κασελάκης και πλησιάζει Παναθηναϊκό

Ο 30χρονος φόργουορντ είναι κοντά στο μεγαλύτερο άλμα της καριέρας τους καθώς αναμένεται να πάρει την ελευθέρας από τους Πατρινούς και να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του Τριφυλλιού.

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν αυτά τα δύο χρόνια τον Προμηθέα Πατρών ήταν ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν στους παίκτες που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, πρόσφεραν πάρα πολλά στο συγκρότημα του Μάκη Γιατρά και από την πρώτη στιγμή έπαιξαν στα… κόκκινα με τους Αχαιούς.

Για να φτάσουμε στο σήμερα καθώς ο 30χρονος φόργουορντ είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για την συμφωνία του με τον Προμηθέα του, η οποία θα του δώσει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Πάτρας.

Ποιος θα είναι ο επόμενος σύλλογος με τον οποίο θα αγωνιστεί; Ο «Κασέλ» είναι από τους παίκτες που… τσεκάρει ο Γιώργος Βόβορας για την θέση των φόργουορντ στον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι στο πλαίσιο της λιτής πολιτικής που θα ακολουθήσουν, θέλουν παίκτες στο στιλ του Κασελάκη. Οικονομικοί, με παραστάσεις και διψασμένους για το βήμα παραπάνω. Οι δύο πλευρές είναι σε επικοινωνία, με τον Προμηθέα να μην στέκεται εμπόδιο στο άλμα του 30χρονου φόργουορντ. Φέτος είχε 8,1 πόντους και 2,4 ριμπάουντ με τους Αχαιούς στο EuroCup και δεν αποκλείεται από τη σεζόν 2020/21 να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ