Ούτε ο Διαγόρας στην Α1, συγχωνεύεται με το Αιγάλεω

Ούτε ο Διαγόρας στην Α1, συγχωνεύεται με το Αιγάλεω

Η ομάδα της Κύθνου ήρθε σε συμφωνία με το Αιγάλεω, και έτσι μετά το Ρέθυμνο και τον Ήφαιστο, ούτε αυτή δεν θα αγωνιστεί στην Basket League της επόμενης σεζόν.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Τα πράγματα στην Basket League δεν πηγαίνουν καλά. Βασικά πηγαίνουν πάρα πολύ άσχημα. Μετά το Ρέθυμνο και τον Ήφαιστο, άλλη μία ομάδα δεν θα βρεθεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Ο λόγος για τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο οποίος δεν πρόκειται να δεχθεί την άνοδο στην Α1 καθώς θα συγχωνευτεί με το Αιγάλεω και θα παίξει στην Α2.

Η ομάδα από την Κύθνο φιλοξενείται από τον δήμο των δυτικών προαστίων εδώ και πόσο καιρό. Οι δύο ομάδες μάλιστα το τελευταίο διάστημα είναι σε επικοινωνία και έχουν συμφωνήσει να πορευτούν μαζί και να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό.

Ο πρόεδρος του Διαγόρα, Γιαννούλης Καλλίλας, τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης για να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί το γηπεδικό θέμα για να μπορέσει να διαμορφωθεί το Τάσος Βενέτης στο Αιγάλεω.

Αυτή η κίνηση σημαίνει πως από τη νέα σεζόν σίγουρα 3 ομάδες δεν θα βρεθούν την Basket League, με την ΕΟΚ να έχει αποφασίσει πως καμία ομάδα δεν θα ανέβει κατηγορία από τις υπόλοιπες της Α2 πέρα του Χαρίλαου Τρικούπη (ψάχνει το πως θα δημιουργήσει ΚΑΕ) και τον Διαγόρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ