Ούτε αυτόν ο Παναθηναϊκός, στον Προμηθέα ο Γιαννόπουλος

Ούτε αυτόν ο Παναθηναϊκός, στον Προμηθέα ο Γιαννόπουλος

Ο Έλληνας φόργουορντ από ότι φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πατρινούς, παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Έναν ικανότατο σουτέρ θα βάλει στο ρόστερ του από ότι φαίνεται ο Προμηθέας. Η ομάδα της Πάτρας συμφώνησε με τον Χάρη Γιαννόπουλο, με τον έμπειρο φόργουορντ να αφήνει την ΑΕΚ και να γίνεται παίκτης του Μάκη Γιατρά.

Παρότι ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας «Ντατόμε» αναμένεται να υπογράψει με τους Αχαϊούς και θα τους βοηθήσει στην προσπάθεια της επόμενης σεζόν σε Basket League και Eurocup.

Η ΑΕΚ ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, το Περιστέρι κοιτούσε την περίπτωσή του, με τον Παναθηναϊκό να τον κοιτάει σοβαρά ως έναν παίκτη που θα γέμιζε το ροτέισόν του, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιαννόπουλος όμως φέρεται ένα βήμα στο να υπογράψει στον Προμηθέα, βλέποντας ότι το δέλεαρ να αγωνιστεί στο Eurocup και σε μία ομάδα με πλάνο που θα στηριχτεί στους Έλληνες, να τον ικανοποιεί περισσότερο.

Φέτος στην ΑΕΚ σε 19 ματς στην Basket League είχε 7.3 πόντους κατά μέσο όρο με  65.2% στο δίποντο, 41.7% στο τρίποντο και 100% στις βολές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ