Ιωνικός Νίκαιας: Καλοκαιρινό camp για βελτίωση νεαρών αθλητών

Ιωνικός Νίκαιας: Καλοκαιρινό camp για βελτίωση νεαρών αθλητών

Η ομάδα της Νίκαιας αναμένεται να πραγματοποιήσει καλοκαιρινό camp, με στόχο την ατομική βελτίωση των παιδιών στο 2ο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας.

Την ώρα που υπάρχει έντονη κινητικότητα αναφορικά με το μέλλον την στην Basket League, ο Ιωνικός Νικαίας διοργανώνει καλοκαιρινό camp για την ατομική βελτίωση των νεαρών αθλητών.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ομάδας της Νίκαιας:

«Ο Ιωνικός Νίκαιας διοργανώνει ένα Καλοκαιρινό Camp με στόχο την ατομική βελτίωση των παιδιών. Το Camp θα πραγματοποιηθεί στο 2ο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας (Καραμπίνη), σε 2 περιόδους: 1η περίοδος 29/06-10/07 για παιδιά γεννημένα 2008-07-06 και 2η περίοδος 13/07-24/07 για παιδιά γεννημένα 2005-04-03.

Σε συνεργασία με έμπειρους προπονητές και ένα εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα, κάθε παιδί ηλικίας 12-17 ετών θα έχει την ευκαιρία να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ και να βελτιωθεί μέσα από την εξειδικευμένη προπόνηση.Εφαρμόζοντας ασκήσεις οι οποίες συμβάλουν στην εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων και απλών επιθετικών συνεργασιών, επιτυγχάνεται η ανάπτυξη της δημιουργικότητας αλλά και της αγωνιστικής πειθαρχίας. Με τη χρήση σύγχρονων προπονητικών βοηθημάτων επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της ισορροπίας, της ευκινησίας και της νευρομυϊκής συναρμογής. Βασικός στόχος στην τακτική είναι η γρήγορη ανάλυση των συνθηκών του παιχνιδιού και η άμεση λήψη της σωστής απόφασης.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε: Αντώνης Χατζηκυριάκος: 6947 209911, Ματθαίος Λαδόπουλος, 6951 947 391».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ