Στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Γουίτινγκτον (vid)

Στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Γουίτινγκτον (vid)

Οι πράσινοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Γκρεγκ Γουίτινγκτον για τη θέση «4», μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ντεσόν Τόμας.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ρίξει αισθητά το μπάτζετ του ενόψει της νέας σεζόν, μπορεί να βρίσκεται σε διαδικασία ανοικοδόμησης μετά τις αποχωρήσεις των Καλάθη, Φριντέτ, Τζόνσον και Τόμας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός.

Οι πράσινοι με τον Γιώργο Βόβορα στην άκρη του πάγκου τους έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό με τον Μάρκους Φόστερ να βρίσκεται προ των πυλών, ενώ ακόμα μια περίπτωση φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού.

Ο λόγος για τον Γκρεγκ Γουίτινγκτον, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «4» και αναμένεται να απασχολήσει στο άμεσο μέλλον το τριφύλλι, ειδικά από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν θα λυθεί η συνεργασία με τον Ντεσόν Τόμας.

Ο 27χρονος άσος (2,06μ.) είχε μια πολύ καλή σεζόν με την Γαλατάσαραϊ μετρώντας 12,5 πόντους (48,4% στα τρίποντα, 57,1% στα δίποντα και 74,1% στις βολές), 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 25:49 κατά μέσο όρο στο Eurocup και μένει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Είναι ένας παίκτης προπονητή, αρκετά οικονομικός, χωρίς να παίρνει πολλές επιθέσεις, κυρίως όμως είναι καλός σουτέρ και ριμπάουντερ, φέρνοντας αρκετά το παιχνίδι του με αυτό του Τόμας, ενώ φυσικά έχει πιο χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις από τον Αμερικανό που την επόμενη σεζόν αναμένεται να πάρει περί τα 800.000 ευρώ από το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ