ΑΕΚ: Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου πέφτουν οι υπογραφές για το κλειστό των Λιοσίων

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου πέφτουν οι υπογραφές για το κλειστό των Λιοσίων

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε πως στις 22 Ιουνίου θα συνυπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», με το γήπεδο να περνάει και με κάθε επισημότητα στα χέρια της ΑΕΚ.

Έρχεται η πιο μεγάλη ώρα για την μπασκετική ΑΕΚ! Το γήπεδο των Άνω Λιοσίων τη Δευτέρα 22 Ιουνίου αναμένεται να περάσει στα χέρια της Ένωσης καθώς όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα συνυπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων».

H σχετική ενημέρωση της ΓΓΑ αναφέρει:

Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, στις 10:30 θα συνυπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», μεταξύ της ΓΓΑ, της ΚΑΕ ΑΕΚ, του Δήμου Φυλής, του ΣΕΦ και των Ομοσπονδιών που κάνουν χρήση του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αρένα του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων («Σπίτι της Πάλης»).

Θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, η διοίκηση του ΣΕΦ και εκπρόσωποι των Taekwondo, Πάλης, Τζούντο, Καράτε, Παγκρατίου, Ζίου Ζίτσου, Kick Boxing και Γουσού Κουνγκ Φου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ