Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ: Πήρε στα χέρια της το κλειστό των Λιοσίων (pics)

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ: Πήρε στα χέρια της το κλειστό των Λιοσίων (pics)

Η ΚΑΕ ΑΕΚ πλέον έχει το δικό της σπίτι, καθώς σήμερα πέφτουν οι υπογραφές για το κλειστό των Λιοσίων. Ξεκινούν άμεσα εργασίες στο γήπεδο.

Η σημερινή μέρα είναι ιστορικής σημασίας για την ΚΑΕ ΑΕΚ, αφού πέφτουν οι υπογραφές για την παραλαβή του κλειστού γηπέδου στα Λιόσια.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ υπογράφει το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», μεταξύ της ΓΓΑ, της ΚΑΕ ΑΕΚ, του Δήμου Φυλής, του ΣΕΦ και των Ομοσπονδιών που κάνουν χρήση του.

Το «παρών» στην εκδήλωση δίνουνφυσικά ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, αλλά και παίκτες της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Ζήσης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αγκολέζος Γιανίκ Μορέιρα αλλά και ο Μάρκους Σλότερ, κάτι που… προμηνύει και την παραμονή του στην ομάδα!

Πέραν των ανθρώπων της ΑΕΚ στο κλειστό για την παράδοση του στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ είναι και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, όπως επίσης και ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την πολύμηνη αναμονή των ανθρώπων της ΑΕΚ, πλέον ξεκινούν άμεσα εργασίες προκειμένου η έναρξη της προετοιμασίας να βρει τον ομάδα στο νέο της «σπίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ