Παπαδάκης : «Να βγάλουμε αντίδραση με τα Τρίκαλα»

Παπαδάκης : «Να βγάλουμε αντίδραση με τα Τρίκαλα»

Διαβάστε τι έγραψε ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για το εντός έδρας ματς του Κολοσσού με τα Τρίκαλα το Σάββατο.

Ο Κολοσσός υπέστη οδυνηρή ήττα από την Κύμη στην παράταση την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, οι νησιώτες θέλουν να αντιδράσουν στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα (13/1, 16:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show) για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής τονίζει το πόσο προσεκτική θα πρέπει να είναι η ομάδα του, εξηγώντας πως οι Θεσσαλοί, παρότι ουραγοί είναι επικίνδυνοι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ:

«Για την πρώτη νίκη στο 2018

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Δυστυχώς για εμάς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε στο προηγούμενο παιχνίδι μας στην έδρα της Κύμης, καθώς χάσαμε στην παράταση. Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, που ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό οι λεπτομέρειες μας κόστισαν στο τέλος και έτσι ήρθε αυτή η ήττα για εμάς.

Τώρα, μπροστά μας έχουμε τα Τρίκαλα. Μία ομάδα «πληγωμένη», η οποία όμως αν δούμε τη φετινή της πορεία, θα διαπιστώσουμε ότι έχει κάνει δύο μεγάλες νίκες με ΠΑΟΚ και Λαύριο. Μπορεί να έρχεται στη Ρόδο με αλλαγές, αλλά αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη, καθώς από την άλλη «καίγεται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Εμείς, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, αλλά παράλληλα θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, γιατί προερχόμαστε από δύο σερί άσχημα αποτελέσματα, αλλά και γιατί θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη μέσα στο 2018. Από ‘κει και πέρα, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Kωνσταντίνος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ