ΠΑΟΚ: Στον αέρα ο Μέξας και πάλι στο προσκήνιο ο Μαρκόπουλος

ΠΑΟΚ: Στον αέρα ο Μέξας και πάλι στο προσκήνιο ο Μαρκόπουλος

Εντάσεις προκάλεσε η απόφαση να παραμείνει ο Μέξας. Δύσκολα να προχωρήσει αυτή η λύση, επανέρχεται στο προσκήνιο ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να… ανακοινώσει την παραμονή του Κώστα Μέξα στον πάγκο για την επόμενη σεζόν. Η απόφαση αυτή όμως φαίνεται πως έχει δημιουργήσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας Θεσσαλονίκης.

Και αυτές ήταν τόσο ισχυρές που είναι ικανές να αλλάξουν άρδην επικείμενη παραμονή του. Μερίδα παραγόντων του ΠΑΟΚ δεν ήταν σύμφωνη στο ενδεχόμενο να είναι ο προπονητής της ομάδας και να έχουν προχωρήσει και πάλι την υπόθεση του Χάρη Μαρκόπουλου! Ο Μέξας ήταν να μπει στο γραφείο του από σήμερα (23/06) για να τρέξει τον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ, όμως όλα συνηγορούν πως αυτό δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Αυτές οι εξελίξεις πάντως αναμένεται να δημιουργήσουν και άλλα προβλήματα στους Ασπρόμαυρους καθώς ο  Θανάσης Χατζόπουλος ενημέρωσε ότι δεν είναι διατεθειμένος υπό αυτές τις συνθήκες να συνεχίσει να στηρίζει το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ενώ πρόθεση παραίτησης εξέφρασε και ο Απόστολος Καΐσης.

Ταυτόχρονα δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η συμφωνία με τον Μιχάλη Γιαννακίδη για το πόστο του τιμ μάνατζερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ