Στις 24/06 η κλήρωση της Ευρωλίγκας (pic)

Στις 24/06 η κλήρωση της Ευρωλίγκας (pic)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκάλυψε πως η διοργανώτρια αρχή θα πραγματοποιήσει στις 24 Ιουνίου την κλήρωση για την σεζόν 2020-21.

Η σεζόν της σταμάτησε πρόωρα για την Ευρωλίγκα λόγω της πανδημίας. Δεν είχαμε ανάδειξη νικητή, με την μοναδική απόφαση που πάρθηκε εκείνη τη στιγμή να είναι πως οι ίδιες 18 ομάδες θα παλέψουν για το πολυπόθητο τρόπαιο και την επόμενη χρονιά.

Το μοναδικό που απέμεινε ήταν να γίνει γνωστή και η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της διοργάνωσης, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να την αποκαλύπτει!

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με ανάρτησή της στο twitter τόνισε ότι στις 24 Ιουνίου θα γίνουν γνωστές οι αγωνιστικές της σεζόν 2020-21.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον υπολογιστή που θα βγάλει μέσω αλγορίθμου το πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν οι: Αναντόλου Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παναθηναϊκός, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε, Ζαλγκίρις, Βαλένθια, Ολυμπιακός, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, Ερυθρός Αστέρας, Βιλερμπάν, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου και Ζενίτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ