Άρης : Κανονικά Βασιλόπουλος, Πουλιανίτης, αποχαιρέτησε ο Γουίβερ

Άρης : Κανονικά Βασιλόπουλος, Πουλιανίτης, αποχαιρέτησε ο Γουίβερ

Με άπαντες παρόντες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη την Παρασκευή (12/1), ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο την Κυριακή.

Στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη για το σημαντικό παιχνίδι του Άρη στο Ρέθυμνο (Κυριακή 14/1, 15:30) θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Στέλιος Πουλιανίτης.

Αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (12/1), ξεπερνώντας τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Οσον αφορά το πρόγραμμα, οι κίτρινοι προπονήθηκαν μία φορά το απόγευμα, με τον Γιαννάκη να έχει είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Πριν την έναρξη της προπόνησης υπήρξε προβολή βίντεο και ανάλυση του Ρεθύμνου από το τεχνικό team.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο (13/01) το πρωί (08:30) αεροπορικώς για το Ηράκλειο, απ’ όπου θα μεταβεί οδικώς για το Ρέθυμνο. Το απόγευμα, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του αυτοκράτορα, με μία προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου, Μελίνα Μερκούρη.

Ο Κάιλ Γουίβερ βρέθηκε σήμερα στο Αλεξάνδρειο και αποχαιρέτησε παίκτες και τεχνικό τιμ, διότι αύριο αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη με προορισμό της Γερμανία, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Έφυγε ο Γουίβερ

Εξάλλου, ο Κάιλ Γουίβερ βρέθηκε στο Παλέ και αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον συμπαίκτες του, αλλά και το τεχνικό τιμ. Αμερικανός φόργουορντ θα αναχωρήσει το Σάββατο για τη Γερμανία, προκειμένου να αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν Γένα, ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην 12η θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 7-10.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ