«Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Γουίτινγκτον»

«Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Γουίτινγκτον»

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Γκρεγκ Γουίτινγκτον, καθώς όπως αναφέρουν στην Τουρκία, οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον Γκρεγκ Γουίτινγκτον, αφού όπως υποστηρίζει δημοσίευμα από την Τουρκία ο παίκτης και το τριφύλλι έχουν συμφωνήσει σε όλα και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και το τυπικό της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η τούρκικη ιστοσελίδα «basketservisi.com» τονίζει πως οι πράσινοι τα έχουν βρει με τον παίκτη και θα είναι ο «εκλεκτός» του Γιώργου Βόβορα για να αντικαταστήσει τον ΝτεΣον Τόμας που αποχωρεί από την ομάδα.

Ο Γουίτινγκτον «παίζει» στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού εδώ και μερικές μέρες, όμως σύμφωνα με τους Τούρκους είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί πλέον και να αποτελέσει το βασικό τεσσάρι για τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός ψηλός αγωνίστηκε στη Γαλατάσαραϊ έχοντας 12.5 πόντους μέσο όρο στα ματς (57.1% στο δίποντο, 48.4% στο τρίποντο, 74.1% στις βολές), 6.4 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.3 κλεψίματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ