FIBA προς ΕΟΚ: «Συμμορφωθείτε στους κανονισμούς, σεβαστείτε τα ban»

FIBA προς ΕΟΚ: «Συμμορφωθείτε στους κανονισμούς, σεβαστείτε τα ban»

Η παγκόσμια αρχή του μπάσκετ έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ ζητώντας να πάρει μέτρα αναφορικά με τις ομάδες που δεν σέβονται τα ban.

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο μπάσκετ της χώρας μας, έχει γίνει συνήθεια οι ομάδες να αφήνουν στην άκρη το κομμάτι των πληρωμών και να προχωρούν σε συνεργασίες με αθλητές που την προηγούμενη σεζόν είχαν αγωνιστεί στην Ελλάδα, προσπερνώντας έτσι, έστω και τυπικά, τα bans της FIBA. H παγκόσμια αρχή έκανε τα στραβά μάτια τόσο καιρό όμως από ότι φαίνεται αποφάσισε να τρίξει τα δόντια της ΕΟΚ για να τελειώσει αυτή η κατάσταση.

Η FIBA απέστειλε έγγραφο προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία τόνισε να συμμορφωθεί στους κανονισμούς και να πάρει μέτρα γιατί αλλιώς θα υπάρξει πρόστιμο 19 χιλιάδες ευρώ.
«Θεωρούμε πως δεν έχετε κάνει επιτυχημένα βήματα ως ομοσπονδία, πιστεύουμε ότι θα πάρετε τα απαραίτητα μέτρα για να αποφύγετε οποιοδήποτε πειθαρχικό μέτρο. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά» τόνισε κομμάτι της ανακοίνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και τώρα υπάρχουν ομάδες που έχουν κινηθεί για παίκτες, οι οποίες έχουν στην πλάτη τους ban από την παγκόσμια αρχή.

Έτσι από την μεριά της η ΕΟΚ, οφείλει να προχωρήσει σε συντονισμένες κινήσεις προς τους συλλόγους που χρωστούν λεφτά προς αθλητές, γιατι αλλιώς θα έρθουν οι κυρώσεις από την FIBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ