Χριστοδουλόπουλος: «Πουλάω την ΚΑΕ Πανιώνιος, δεν θέλω να συνεχίσω»

Χριστοδουλόπουλος: «Πουλάω την ΚΑΕ Πανιώνιος, δεν θέλω να συνεχίσω»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης δήλωσε πως δεν θέλει να βρίσκεται στα ηνία της τη νέα σεζόν και αναζητά υποψήφιο αγοραστή.

Η διάθεση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου αναφορικά με την ΚΑΕ Πανιώνιος είναι ξεκάθαρη. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης βάζει πωλητήριο στους κυανέρυθρους, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα panionia-idea.gr.

Ο Χριστοδουλόπουλος υποστήριξε λοιπόν ότι δεν σκοπεύει να μείνει στον Πανιώνιο και ότι δεν θέλει να τρέξει την ομάδα την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Λέτε ότι πουλάτε. Πιο είναι το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει κάποιος για να αγοράσει την ΚΑΕ;

«Αυτή τη στιγμή τα χρέη είναι 105.000 ευρώ. Δίνοντας κάποιος αυτό το ποσό, τα χρέη σβήνουν. Επίσης υπάρχει το ποσό των 60.000 ευρώ της εγγυητικής. Και λέω 60.000 διότι πιστεύω πως δύσκολα οι ομάδες θα μπορέσουν να δώσουν 200.000 ευρώ για να αγωνιστούν στη Basket League. Για το λόγο αυτό υπάρχει και η παράταση ενός μήνα από τον ΕΣΑΚΕ. Υπάρχουν ομάδες που δυσκολεύονται να δώσουν αυτά τα χρήματα και είναι λογικό. Γι’ αυτό και αποχωρούν. Οι πληροφορίες μου λένε πως αυτή τη στιγμή αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα αρχίσει με 12 ομάδες. Αυτό σημαίνει πως δεν θα πέσει καμία ομάδα. Αρα ούτε ο Πανιώνιος. Ωστόσο, πιστεύω πως θα υπάρχει και άλλη παράταση διότι δεν θα βγει κάποια απόφαση σύντομα».

Δηλαδή μας λέτε πως με τα 105.000 ευρώ και με τα 60.000 ευρώ της εγγυητικής κάποιος μπορεί να αγοράσει την ομάδα;

«Ναι χρειάζονται αυτά τα δύο ποσά, δηλαδή σε σύνολο 165.000 ευρώ συν ότι ζητήσω εγώ για να δώσω τις μετοχές μου. Το θέμα όμως δεν είναι τι ποσό μπορεί να δώσει κάποιος για να αγοράσει τον Πανιώνιο. Αυτό που με στεναχωρεί και μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως ενώ έχω βγει και έχω πει ότι ο Πανιώνιος πωλείται δεν έχει βρεθεί ένας ή πολλοί Πανιώνιοι, αλλά και κάποιος που να υποστηρίζει κάποια άλλη ομάδα που να θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ. Δεν έχω κάποια πρόταση που να με ικανοποιεί και να μπορεί να καλύψει τα παραπάνω ποσά».

Υπάρχουν όμως δύο προτάσεις από έναν κατασκευαστή και έναν επιχειρηματία από το χώρο εστίασης. Ετσι δεν είναι;

«Πράγματι. Υπήρξαν δύο προτάσεις αλλά δεν προχώρησαν. Η πρώτη ήταν από έναν κατασκευαστή και η δεύτερη από έναν φίλο, φίλου μου. Ούτε όμως και εκεί προχωρήσαμε».

Λέτε ότι δεν έχει έρθει ένας Πανιώνιος να σας ζητήσει την ομάδα. Αφού λοιπόν θέλετε να αποχωρήσετε γιατί δεν ψάχνετε εσείς κάποιον ή κάποιους;

«Εγώ έβαλα το πωλητήριο. Αυτοί θα έρθουν να με βρουν. Δεν θα πάω εγώ. Σίγουρα υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο. Την καταλαβαίνω. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι και εγώ όταν παρέλαβα την ομάδα υπήρχαν χρέη από προηγούμενες διοικήσεις που έφταναν τις 85.000 ευρώ. Εγώ έχασα 60-70.000 ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσει κάποιος, ‘καλά εσύ δεν δημιούργησες χρέη στην ομάδα;’ θα του απαντήσω πως είναι 20.000 ευρώ τα οποία θα τα πληρώσω εγώ και κανένας άλλος».

Πείτε πως τελικά δεν βρίσκεται κανένας να αγοράσει την ΚΑΕ. Τι κάνετε; Κατεβάζετε την ομάδα στην Α1 ή όχι;

«Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Αν εγώ θέλω να κατεβάσω την ομάδα στην Α1 μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω όμως. Θέλω να πουλήσω. Αν δεν βρεθεί λοιπόν κάποιος η ομάδα θα πάει στη Β’ Εθνική. Αν και μαθαίνω πως ούτε στη Β’ Εθνική θα μπορέσει να σταθεί η ομάδα, διότι το ποσό που απαιτείται δεν μπορεί να το δώσει ο Ερασιτέχνης».

Αρα τι θα κάνετε; Θα αφήσετε την ομάδα να πέσει;

«Αυτό θα το αποφασίσω την 1η Σεπτεμβρίου. Αν και πιστεύω πως όποιος αγαπάει πραγματικά τον Πανιώνιο θα βοηθήσει. Είτε είναι ένας, είτε πολλοί Πανιώνιοι».

Γα τις αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπό του μέσω ανακοινώσεων από τους Πάνθηρες και τη Λέσχη Φίλων;

«Να πω πως τα παιδιά από τη Λέσχη Φίλων ερχόντουσαν στο γήπεδο και στήριζαν την ομάδα. Τώρα για τους Πάνθηρες να ξεκαθαρίσω πως εγώ δεν έχω πρόβλημα μαζί τους. Αυτοί έχουν με εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ