Ζιάγκος : «Μας λείπει ενέργεια και αθλητικότητα»

Ζιάγκος : «Μας λείπει ενέργεια και αθλητικότητα»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στην Πυλαία, πως η ομάδα του υστερεί στην αθλητικότητα και την ενέργεια.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε (92-74) στην έδρα του ΠΑΟΚ χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση, με τεχνικό των κυανέρυθρων, Βαγγέλη Ζιάγγο, να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια και αθλητικότητα για να ανταπεξέλθει.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου: 
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και τη βελτιωμένη του εικόνα μέσα στο γήπεδο. Κάναμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, με καλές αποφάσεις, καλή λειτουργία επιθετικά κυρίως και καλή κυκλοφορία. Πετύχαμε 31 πόντους απέναντι σε μία καλή και σκληρή άμυνα.
Όταν το παιχνίδι πήγε στις επαφές, την ενέργεια και την αθλητικότητα, τότε αποσυντονιστήκαμε και χάσαμε τον έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με βάθος, καλούς παίκτες και είχαν πολλούς πόντους από τον πάγκο.
Βρήκε καλό ρυθμό στα σουτ και είχε πολύ καλά ποσοστά. Εύχομαι καλή συνέχεια και περαστικά στους μικροτραυματισμούς. Καλή επιτυχία εντός και εκτός Ελλάδας».
Για το τι ψυχολογία μπορεί να έχει ένας προπονητής όταν παραιτείτε και τελικά μένει στην ομάδα:
«Η ψυχολογία δεν παίζει κανένα ρόλο όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο να δουλέψει. Δεν αφορά κανένα η ψυχολογία του προπονητή. Δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη θέση. Η σταθερότητα και η ποιότητα δουλειάς είναι αυτό που μετράει και δεν επηρεάστηκε τίποτα από τα δύο».
Για την καλή επιθετική εικόνα που έχει η ομάδα και το τι λείπει και δεν παίρνει αποτελέσματα:
«Πράγματι έχουμε μία καλή εικόνα και νομίζω ότι υπάρχει μία σταθερότητα στη συμπεριφορά μας εντός παρκέ. Επιθετικά είμαστε αρκετά καλοί, ωστόσο μας λείπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την ενέργεια και την αθλητικότητα μας, κάτι που υστερούμε και δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ