Παπαθεοδώρου : «Έχουμε σταθερό πρόσωπο»

Παπαθεοδώρου : «Έχουμε σταθερό πρόσωπο»

O Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και από τις συνεχόμενες νίκες.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην άνετη νίκη (92-74) κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και για τις συνεχόμενες νίκες που έχει πάρει ο Δικέφαλος.
Επίσης, αναφέρθηκε στο λόγο που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έμεινε εκτός 12αδας, αλλά και στους νεαρους Καραμανώλη και Καρρά.
Aναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου: 
Αρχικά ανέφερε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει καλή δημιουργία και καλή εκτέλεση και θεωρώ ότι είναι μία καλή ομάδα πάνω από το μεσαίο επίπεδο σε αυτό το κομμάτι, κάτι που είχαμε επισημάνει στους παίκτες ώστε να μη τους ξεγελάσει η βαθμολογική θέση.
Είπαμε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Αυτό δεν το καταφέραμε όμως στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου δεχτήκαμε 31 πόντους μέσα από δημιουργία της αντίπαλης ομάδας και όχι τυχαία καλάθια. Αυτό ήταν προϋπόθεση για εμάς να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού.
Βάλαμε όμως σκληράδα, ενέργεια και να μη δεχόμαστε εύκολα καλάθια κάτι που το καταφέραμε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Βρήκαμε ρυθμό και στα μακρινά σουτ και στη συνέχεια ελέγξαμε τον αγώνα φτάνοντας σε μία σημαντική νίκη που έχει μεγάλη αξία.
Έχουμε ένα σταθερό πρόσωπο και κάθε νίκη έχει τη δική της αξία. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για την Ευρώπη. Εύχομαι στον Πανιώνιο να σταθεί δυνατός και να παλέψει».
Για το αν τα 14 τρίποντα που πέτυχε η ομάδα ήταν ένας στόχος:
«Πρέπει μέσα από τη δημιουργία να παίρνεις ότι δίνει ο αντίπαλος. Και αφού έδινε τα σουτ από έξω έπρεπε και εμείς να τα πάρουμε. Σε μεγάλο ποσοστό ήταν καθαρά, τα δημιουργήσαμε, τα πήραμε και μας έδωσαν μία άλλη δυναμική. Είμαστε χαρούμενοι που είχαμε τέτοια ευστοχία».
Για τα λάθη που κάνει η ομάδα στα εντός και την αύξηση τους στα εκτός έδρας ματς:
«Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που έχει αμυντικά θέματα να λύσει. Σίγουρα η ομάδα αισθάνεται διαφορετικά στα εντός και αλλιώς στα εκτός. Είναι καλό να έχουμε λίγα λάθη, μας δίνει κατοχές, εξέλιξη στην επίθεση και όσο κρατάμε αυτό τον αριθμό λαθών έχουμε ένα πλεονέκτημα».
Για τον Χαραλαμπόπουλο:
«Αύριο όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά μαζί μας. Σήμερα προφυλάχθηκε, γιατί είχε μία ενόχληση στο σημείο που έκανε επέμβαση. Για τον Μαργαρίτη δεν ξέρουμε ακόμα. Ευθύνονται και τα δυνατά παιχνίδια που είχαμε».
Για τον Καραμανώλη και τον Καρρά:
«Έχουν καλή και σταθερή παρουσία από την αρχή της χρονιάς. Παίζουν σε καλό επίπεδο. Απλώς υπάρχουν παιδιά που είναι πιο μπροστά από αυτούς. Κάθε φορά όμως που βρίσκουμε την ευκαιρία θα τους δίνουμε τη δική τους ευκαιρία.
Αν είναι καλοί στην προπόνηση και δεν τους ανταμείβεις είναι λογικό να σταματήσουν να προσπαθούν κάποτε. Είναι καλοί παίκτες και είμαι ευχαριστημένος».
Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ προ δύο μηνών με τον σημερινό:
«Νομίζω ότι υπάρχουν παραπάνω εργατοώρες στο γήπεδο και όλο το ρόστερ μαζί για να δουλέψει. Το μείγμα κάποιων έμπειρων παικτών που έχουμε, σε συνδυασμό με κάποιους ενδιάμεσης ηλικίας και τους νεαρότερους, μας βοηθάει να κάνουμε αυτό που θέλουμε.
Να πάρουμε τις σωστές επιλογές όταν και όποτε χρειάζεται και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πιστεύω ότι μπορούμε να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο, παρόλο που η κούραση δεν βοηθάει σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ