Παναθηναϊκός: Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Γουίτινγκτον

Παναθηναϊκός: Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Γουίτινγκτον

Η πλευρά του Αμερικανού ζητούσε συνεχώς χρόνο και οι Πράσινοι αποφάσισαν να αποσυρθούν από τη διεκδίκησή του.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον, με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη να αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του για τον Αμερικανό φόργουορντ.

Ο Γιώργος Βόβορας είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Γουίτινγκτον και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού βρισκόντουσαν σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, η οποία ωστόσο ζητούσε συνεχώς χρόνο και καθυστερούσε να απαντήσει στην «πράσινη» πρόταση.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρισκόντουσαν σε προχωρημένο στάδιο και όλα έδειχναν ότι ο παίκτης θα κλείσει τελικά στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, παρότι είχε πει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι βλέπει με πολύ θετικό μάτι την περίπτωση να φορέσει την πράσινη φανέλα, αργούσε χαρακτηριστικά να δώσει την απάντησή του.

Η μεταγραφή του εξελισσόταν σε σήριαλ, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας την Πέμπτη να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και να διαγράφουν το όνομα του Αμερικανού από τη λίστα τους.

Η ενόχληση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχει να κάνει κυρίως με τον εκπρόσωπο του Γουίτινγκτον και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι δραματικά στην υπόθεση του Αμερικανού, με τον τεχνικό του Τριφυλλιού να στρέφει το βλέμμα του σε άλλες περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ