Αλβέρτης: «Ένας Παναθηναϊκός που να εκπέμπει περηφάνια»

Αλβέρτης: «Ένας Παναθηναϊκός που να εκπέμπει περηφάνια»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σε δηλώσεις του για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού τόνισε πως το τριφύλλι θα είναι ένας σύλλογος που θα εκπέμπει περηφάνια.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην επίσημη συνέντευξη τύπου της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού και μίλησε για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Ο πρώην παίκτης και σημαία του τριφυλλιού, στις δηλώσεις του έκανε μία αναδρομή στην πορεία του στον Παναθηναϊκό και στην προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου, στην νέα ημέρα του συλλόγου, στις δυσκολίες που θα έρθουν, αλλά και στην σημασία της παρουσίας του κόσμου και των νέων παιδιών των Ακαδημιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω έρθει πολλές φορές εδώ σε αυτό το τραπέζι, με εσάς από κάτω και σίγουρα είχαμε να πούμε διαφορετικά πράγματα. Τα τελευταία 33 χρόνια μέσα στα οποία τα 30 είμαι παρών από τους Θανάση, Παύλο, Κώστα μέχρι και τον Δημήτρη ο Παναθηναϊκός έφερε κάτι σπάνιο και μοναδικό όχι μόνο για τα τρόπαια αλλά εγώ που το έχω ζήσει από την πρώτη μέρα, κατάφερε να δημιουργήσει κάτι που δεν είναι εύκολο την έννοια της οικογένειας και που δουλεύει για τον κοινό στόχο.

Ναι μεν τα πράγματα είναι επαγγελματικά αλλά στο δικό μας μυαλό λειτουργούσαμε σαν οικογένεια. Η κληρονομιά που έφτιαξε η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι τεράστια πέρα από τα καλάθια τις μεταγραφές και όλα αυτά. Έχει δημιουργηθεί μία παναθηναϊκή κουλτούρα και μία οικογένεια που ξεκινάει από το παρελθόν, το παρόν και στο μέλλον που ξεκινάει από τα 700 παιδάκια που βλέπουν την ομάδα από κοντά και από την τηλεόραση.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι χρειαζόμαστε τον κόσμο την ενέργεια του και την αγάπη του και θα πρέπει να το στηρίξουμε και στις δυσκολίες που είναι αντικειμενικότατες. Εγώ με τον Δημήτρη τίτλους δεν βάλαμε ποτέ και εκ των πραγμάτων χρειαζόταν να βάλουμε. Αλλά ως Παναθηναϊκοί είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε την προσπάθεια του Τάκη, του Γιώργου και όσων ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο φτιάχνοντας μία ομάδα που θα δουλεύει με τιμή και περηφάνια.

Τώρα τα αποτελέσματα θα τα βρούμε αλλά η φιλοσοφία μας είναι αυτή μία ομάδα που εκπέμπει περηφάνια. Δεν γίνεται πάντα να έχεις επιτυχίες, μπορεί να ακούγονται κλισέ αλλά στις χαρές και στις λύπες μαζί αλλά επειδή θα έρθουν και τα κάτω εκεί πρέπει να στηρίξουμε και να σταθούμε στο πλευρό όλων. Είναι δύσκολα ενδεχομένως εντάξει αλλά δεν θα τα παρατήσουμε, θα αγωνιστούμε δύο φορές παραπάνω. Θα παλεύουμε καθημερινά και κυρίως για τα νέα παιδιά θα πρέπει να δείξουμε πίστη και αγάπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ