Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: General Managers οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης – Αναλυτικά το νέο σχήμα

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού, με τους Διαμαντίδη και Αλβέρτη να αναλαμβάνουν General Managers και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να γίνεται αρχηγός της ομάδας.

Παναθηναϊκός: General Managers οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης – Αναλυτικά το νέο σχήμα | to10.gr

Στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε η νέα εποχή του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με τη συνέντευξη Τύπου των Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Τριαντόπουλου, Βόβορα και Παπαπέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης ανακοινώθηκε αναλυτικά το νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου, με τον Τάκη Τριαντόπουλο να αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, ενώ οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι οι νέοι General Managers.

Από εκεί και έπειτα, ο Γιώργος Καλαϊτζής αναλαμβάνει χρέη Team Manager, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου παρουσιάστηκε ως ο νέος αρχηγός του συλλόγου.

Η επόμενη μέρα ξεκινάει και επίσημα στον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να μπαίνει σε μία νέα εποχή έχοντας ως επικεφαλής της διοίκησής του πλέον Θρύλους της ομάδας, που έχουν γράψει ιστορία με την πράσινη φανέλα.