Άρης : Έχει ζητήσει την έκδοση των Λάσκαρη – Ευσεβίου η Ελβετία

Άρης : Έχει ζητήσει την έκδοση των Λάσκαρη – Ευσεβίου η Ελβετία

Η Ελβετία φέρεται να έχει ζητήσει από την ελληνική Δικαιοσύνη την έκδοση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη, μαζί με την σύζυγό του, Τζώρτζιας Ευσεβίου.

Νέα προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Νίκος Λάσκαρης και η γυναίκα του Τζώρτζια Ευσεβίου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης κατηγορείται για υπεξαίρεση χρυσού, αλλά και χρημάτων και σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, το ελβετικό κράτος έχει ζητήσει από την ελληνική δικαιοσύνη να εκδοθεί αυτός και η σύζυγός του.

Συγκεκριμένα το αίτημα αυτό βασίζεται στη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον τους εκεί ο Λετονός επιχειρηματίας, Μάικλ Σουμπότινς, τους οποίους και κατηγορεί για υπεξαίρεση 915 κιλών χρυσού και 57 εκ. ευρώ.

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν πως δύσκολα οι ελληνικές Αρχές θα ικανοποιήσουν το αίτημα έκδοσης των Ελβετών. Ο λόγος είναι πως η μήνυση που είχε καταθέσει ο Λετονός στην Ελλάδα, είχε προηγηθεί από εκείνη της Ελβετίας ενώ ήδη η ελληνική Δικαιοσύνη έχει ανοίξει σχετική δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Το ζεύγος αρνείται τις κατηγορίες και μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Λετονός απειλεί ότι θα τους καταστρέψει μέσω της θρησκευτικής οργάνωσης της οποίας είναι μέλος, της Σαϊεντολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ