Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και όπου να ναι έρχεται (ξανά) ο Βράνιες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ : Ο Γιώργος Πραχαλιάς διευθυντής στο κλειστό των Λιοσίων

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε διευθυντή εγκατάστασης για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια και αυτός είναι ο απόστρατος ανώτερος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, Γιώργος Πραχαλιάς.

ΑΕΚ : Ο Γιώργος Πραχαλιάς διευθυντής στο κλειστό των Λιοσίων | to10.gr

Δομικές αλλαγές επιβάλλει η επικείμενη μετακίνηση της ΑΕΚ στο δικό της «σπίτι», στα Άνω Λιόσια, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν ότι ο Γεώργιος Πραχαλιάς Διευθυντής Εγκατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση:

«Δομικές αλλαγές επιβάλλει η επικείμενη μετακίνηση της «Βασίλισσας» στο δικό της «σπίτι», στο «Παλάτι» της Κωνσταντινουπόλεως 59, στα Άνω Λιόσια.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι Διευθυντής Εγκατάστασης (Venue Manager) αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Πραχαλιάς, ο οποίος πρόκειται να ενισχύσει τη «Βασίλισσα» στη νέα πορεία. Πρόκειται για τον επικεφαλής του Επιχειρησιακού Σχεδίου «Φυλή 2021», στο οποίο εντάχθηκε και το φιλόδοξο εγχείρημα του κ. Μάκη Αγγελόπουλου, ήτοι η δημιουργία της «κιτρινόμαυρης πολιτείας» στην περιοχή.

Βιογραφικό:

Ο Γεώργιος Πραχαλιάς είναι απόστρατος ανώτερος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.

Είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης (Master of Science) Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος δεύτερου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης στη Γεωπληροφορική από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ είναι και υποψήφιος Διδάκτορας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Γεωπολιτικής Πρόγνωσης με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Με βάση το επιστημονικό του έργο έχει εκλεγεί σε αρκετά επιστημονικά σωματεία της χώρας, όπως η Εταιρεία Πελοποννησιακών Σπουδών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, ενώ είναι μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Ιστορικής Δράσης «Στρατηγός Δ. Πλαπούτας». Έχει πραγματοποιήσει σειρά διαλέξεων και ομιλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κείμενα και μελέτες του έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο και διάφορα επιστημονικά περιοδικά».