Μποχωρίδης : Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Μποχωρίδης : Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Όλα δείχνουν ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Άρη.

«Ψήνεται» επιστροφή του Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη και όλα δείχνουν ότι ο 26χρονος γκαρντ θα φορέσει εκ νέου τη φανέλα του «τριφυλλιού». Σύντομα αναμένεται να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και οι διαπραγματεύσεις τελικά να καρποφορήσουν.

Ο Μποχωρίδης την τελευταία τριετία (2017-2020) αγωνίστηκε με τα χρώματα του Άρη, ενώ από τον Παναθηναϊκό είχε περάσει ξανά το διάστημα 2014-2017. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συζητήσεις για την επιστροφή Μποχωρίδη στο ΟΑΚΑ είχαν γίνει και πέρσι, χωρίς να υπάρξει deal ωστόσο. Με μία χρονιά καθυστέρηση πάντως, φαίνεται πως ο Έλληνας άσος θα ντυθεί στα πράσινα.

Επίσης, οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη από προσθήκη στη θέση «2» και ο Μποχωρίδης έρχεται για να δώσει βάθος στην περιφέρεια της ομάδας του Γιώργου Βόβορα.

Ο 26χρονος γκαρντ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ υπήρξε ηγέτης του Άρη τη σεζόν 2019-20, μετρώντας 14,6 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ ανά αγώνα στην Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ