Παπαθεοδώρου : «Να φτιάξουμε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν» (vid)

Παπαθεοδώρου : «Να φτιάξουμε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν» (vid)

Όλα όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την κλήρωση της ΑΕΚ στο Basketball Champions League και οι φιλοδοξίες του για τη διοργάνωση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε αμέσως μετά την κλήρωση της ΑΕΚ για το νέο Basketball Champions League, τονίζοντας πως θέλει να φτάσει την ομάδα σε όσο το δυνατόν πιο υψηλό επίπεδο γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε Έλληνας κόουτς:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα είμαστε και φέτος παρόντες σε μια τόσο καλή διοργάνωση όπως είναι το BCL που εξελίσσεται βελτιώνεται και μεγαλώνει κάθε χρόνο. Αυτή η εξέλιξη της διοργάνωσης έχει προσθέσει πλέον πολύ καλές ομάδες στο BCL, πολλά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ παίζουν στη διοργάνωση. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Θα υπάρχουν πολλές ομάδες με υψηλούς στόχους και μία τέτοια ομάδα θέλουμε να είμαστε κι εμείς.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά και με αυτό το σκεπτικό θα οργανώσουμε και φέτος μια ομάδα τέτοια που θα έχει μια γερή βάση και θα διεκδικεί νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Ο όμιλος έχει πολύ καλές και παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θα παίξουμε με ομάδες που θα έχουν ποιότητα. Έχουν κόσμο που τις ακολουθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους και θα είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε κι εμείς την ποιότητά μας και τη νέα χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ