Η FIBA σκέφτεται ΟΑΚΑ και ΑΕΚ για το Final 8, η Ένωση δεν το συζητά καν

Η FIBA σκέφτεται ΟΑΚΑ και ΑΕΚ για το Final 8, η Ένωση δεν το συζητά καν

Με τον κορωνοϊό να είναι σε έξαρση στο Ισραήλ, η Παγκόσμια Αρχή του μπάσκετ,θέλει να φέρει το BCL στην Ελλάδα ή στην Τσεχία.

Μπελάς από το… πουθενά πάει να φορτωθεί στην ΑΕΚ καθώς η FIBA σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει το Final 8 του BCL από το Ισραήλ και να το μεταφέρει στην Αθήνα!

Συγκεκριμένα η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί από 30/9 έως 4/10 στην Ιερουσαλήμ με την Χάποελ να είναι ουσιαστικά και η διοργανώτρια. Η έξαρση του κορωνοϊού έχει θορυβήσει την παγκόσμια αρχή του μπάσκετ και οι άνθρωποι της σκέφτονται την Αθήνα (ΟΑΚΑ) ή την Τσεχία.

Στην πρώτη περίπτωση η ΑΕΚ θα είναι η διοργανώτρια και στη δευτερη η Νίμπουργκ, με την Ένωση πάντως να μην είναι και τόσο… ζεστή σε αυτό το σενάριο.

Η ΑΕΚ έχει ρίξει την προσοχή της στον προγραμματισμό της και εννοείται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ένας ακόμα βραχνάς αρχικά θα της κόστιζε πολύ, ενώ δεν τίθεται προσφέρει χρόνο σε ένα τέτοιο πρότζεκτ που θα δεν θα της αποφέρει κέρδος.

Σε περίπτωση λοιπόν που η FIBA αποφασίσει όντως να της προτείνει κάτι τέτοιο, η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει αρνητική απάντηση, με την Τσεχία να είναι το φαβορί για το Final 8 του BCL.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ