Βόννη – Άρη 76-59

Βόννη – Άρη 76-59

Ήττα για τον Άρη με 76-59 στη Βόννη από την ομώνυμη ομάδα, για την 11η αγωνιστική του Champions League. Θετικό το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Μπράις Ντούβιερ.

Βαριά ήττα για τον Άρη επί γερμανικού εδάφους για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Champions League, ο οποίος έχασε με 76-59 από τη Βόννη. Στο 4-7 πλέον η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη που ουσιαστικά έχει μόνο τυπικές ελπίδες πρόκρισης.

Μοναδικό κέρδος από το εν λόγω ματς για τους κίτρινους ο Μπράις Ντούβιερ, που έκανε το ντεμπούτου του με τη φανέλα του αυτοκράτορα. Ο Αμερικανααυστριακός φόργουορντ άφησε καλές εντυπώσεις, έχοντας καλή παρουσία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Οσον αφορά την εξέλιξη του ματς, ο Αρης βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από πολύ νωρίς και είναι χαρακτηριστικό ότι δέχθηκε 29 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (κάκιστη άμυνα, πολλά λάθη). Ηδη από το 14’ το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 40-20(!), με το ημίχρονο να τελειώνει στο 48-33.

Οι φίλοι του Άρη δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, παρά το γεγονός οτι σε όλο το ματς η ομάδα τους έχανε με μεγάλη διαφορά

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη βελτίωσε αρκετά την άμυνά της, κράτησε χαμηλά τον επιθετικό ρυθμό των Γερμανών, ωστόσο και ο ίδιος δεν απέδωσε ιδιαίτερα καλά στον ίδιο τομέα, σημειώνοντας μόλις 24 πόντους.

Η διαφορά έφτασε ακόμη και τους 21 πόντους, ωστόσο ο Ντούβιερ ξεχώρισε στο διάστημα αυτό, έχοντας καλή παρουσία σε διάφορους τομείς.

Τα δεκάλεπτα: 29-19, 49-33, 62-46, 76-59

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ