Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν παίξει με το περσινό ροστερ η Βόλσφμπουργκ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

«Σε επαφές με την Ελλάδα για Final 8 με κόσμο το BCL» (Pic)

Στο Ισραήλ επιμένουν σχετικά με την πρόθεση του BCL για διεξαγωγή του Final 8 στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με την παρουσία κόσμου.

«Σε επαφές με την Ελλάδα για Final 8 με κόσμο το BCL» (Pic) | to10.gr

Το ενδεχόμενο να διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ το Final 8 του BCL φαντάζει πλέον απίθανο αφού η κατάσταση με την πανδημία έχει ξεφύγει και οι αρχές δεν μπορούν να εγγυηθούν για τη διασφάλιση της υγείας των αποστολών των ομάδων. Έτσι η διοργανώτρια αναζητά άλλη λύση με τους Ισραηλινούς να επιμένουν για ΟΑΚΑ και μάλιστα με παρουσία κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ρόι Κοέν στο «Sport5», η διοίκηση του BCL βρίσκεται σε επαφές με τις ελληνικές αρχές για τη διεξαγωγή του Final 8 στην Αθήνα και με 9.000 κόσμο, δηλαδή περίπου το 50% της χωρητικότητας του κλειστού.

Τώρα βέβαια πόσο πιθανό και εφικτό είναι κάτι τέτοιο, τη στιγμή που μόλις χθες είχαμε πάνω από 200 νέα κρούσματα στη χώρα μας, δεν το γνωρίζουμε αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη. Πάντως, αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω ρεπορτάζ, η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δεύτερό της τρόπαιο στη διοργάνωση, και πάλι μπροστά στον κόσμο της.