Ράις : «Τρία παιχνίδια και τελείωσα» (pic)

Ράις : «Τρία παιχνίδια και τελείωσα» (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ επιβεβαίωσε την απόκτησή του από την ΑΕΚ και αποκάλυψε ότι έχει ως στόχο να αγωνιστεί μονάχα για το Final 8 του BCL.

H AEK εχει προχωρήσει στη στελέχωση ενός ρόστερ για να κατακτήσει το BCL αλλά της… προηγούμενης σεζόν.  Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, η Ένωση έκανε τον σχεδιασμό της έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμη στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Σεπτέμβρη, δηλαδή το Final 8 της διοργάνωσης της FIBA για χρονιά που διακόπηκε ελέω κορωνοϊού.

Για αυτόν τον λόγο απέκτησε και τον Ταϊρίς Ράις, ο οποίος έρχεται στην ΑΕΚ όχι για να τελειώσει στα κιτρινόμαυρα τη χρονιά αλλά συγκεκριμένα για το πολύ 3 παιχνίδια.

Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με την ΑΕΚ ώστε να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο στην καριέρα του, καθώς θα συμμετάσχει στο BCL μαζί της για να παίξει αρχικά τον προημιτελικό και αναλόγως να δει εάν θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος με την Ένωση.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ίδιος σε συνομιλία του στο twitter με τον Ντι Τζέι Στέφενς, ο οποίος του ζήτησε να παίξει για ένα δύο χρόνια ακόμα, με τον Ράις να υποστηρίζει: «Τρία παιχνίδια και τελείωσα».

Το tweet του Ράις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ