Ράις : Προετοιμάζεται με τον γυμναστή του Χάρντεν (vid)

Ράις : Προετοιμάζεται με τον γυμναστή του Χάρντεν (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στα ματς με την ΑΕΚ και για αυτό δουλεύει με τον Τζάστιν Άλεν, γυμναστή του Τζέιμς Χάρντεν.

Εδώ και μερικές ημέρες ο Ταϊρίς Ράις ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ, με τον Αμερικανό γκαρντ να επιλέγει να την ελληνική ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο του BCL που λείπει από την τροπαιοθήκη του (Ευρωλίγκα με Μακάμπι το 2014 και Eurocup με την Χίμκι το 2015).

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει τονίσει εξ αρχής ότι αυτά τα ματς θα είναι τα τελευταία της καριέρας του. Παρότι σε σχετικά μικρή ηλικία για… απόσυρση, ο Ράις είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει γνώμη και όλα δείχνουν πως μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες, βαδίζει προς το τέλος της.

Αυτό δεν αλλάζει όμως την φιλοσοφία του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το άθλημα. Όντας στις ΗΠΑ και διανύοντας τις τελευταίες του μέρες πριν την επιστροφή στην Ελλάδα για την τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί στη χώρα μας (2009-10 Πανιώνιος, 2019-20 Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ), συνεχίζει να γυμνάζεται σκληρά για να είναι 100% έτοιμος.

Η είδηση δεν είναι ο επαγγελματισμός του, αλλά με ποιον γυμνάζεται αυτήν την περίοδο. Ο γκαρντ της Ένωσης λοιπόν ρίχνει τόνους ιδρώτα υπό την επίβλεψη του Τζάστιν Άλεν, ο οποίος είναι ένας εκ των ανθρώπων που… στέγνωσαν τον Τζέιμς Χάρντεν στην καραντίνα. Πρόκειται για ένα κ των κορυφαίων στις ΗΠΑ και ο Ράις δεν έχασε την ευκαιρία να δουλέψει μαζί του για να τον προετοιμάσει για τον τεράστιο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του BCL με την ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο του Ράις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ