ΠΑΟΚ : Χωρίς τον Παπαθεοδώρου αναχώρησε για Ισπανία

ΠΑΟΚ : Χωρίς τον Παπαθεοδώρου αναχώρησε για Ισπανία

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Ισπανία ενόψει της αναμέτρησης με την Τενερίφη χωρίς τον προπονητή του, Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος θα ταξιδέψει αύριο, διότι σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε από την Αθήνα σήμερα το πρωί με προορισμό τη Μαδρίτη κι εν συνεχεία την Τενερίφη, καθώς η ομάδα του δικεφάλου αντιμετωπίζει αύριο την τοπική ομάδα για το Basketball Champions League.

Όμως στο αεροπλάνο με προορισμό την ισπανική πόλη δεν βρίσκεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, διότι παρέμεινε στην Αθήνα για την κηδεία του πατέρα του τον οποίο έχασε το Σάββατο. Βέβαια ο Έλληνας τεχνικός θα βρεθεί στην Τενερίφη για το κρίσιμο ματς με την ισπανική ομάδα, αφού θα ταξιδέψει αύριο για να προλάβει να είναι πριν το παιχνίδι στην Ιβηρική χερσόνησο.

Όσον αφορά τους παίκτες που πλαισιώνουν τη δωδεκάδα του δικεφάλου αυτοί είναι οι εξής: Κόνιαρης, Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος, Κρουμπάλι, Κόνιαρης, Καρράς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Ζάρας, Χαραλαμπόπουλος, Κατσίβελης, Τζάκσον, Γκος και Τζόουνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ