Σάκοτα : «Επικίνδυνη ομάδα η Στρασμπούρ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»

Σάκοτα : «Επικίνδυνη ομάδα η Στρασμπούρ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Στρασμπούρ, ενώ αναφέρθηκε και στο πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που έχει η Ένωση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA στάθηκε στο κρίσιμο ματς με τη Στρασμπούρ για το Basketball Champions League.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων τόνισε πως η Ένωση εδώ και 50 μέρες παίζει τελικούς, ενώ ξεκαθάρισε πως στους επόμενους 8 αγώνες η ομάδα έχει 6 ταξίδια. Το πρόγραμμα είναι πολυ δύσκολο για την ΑΕΚ και ξεκινάει με ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η γαλλική ομάδα, που είναι πολύ επικίνδυνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκοτα:

«Αυτό που σαν πρώτη εντύπωση έχουμε είναι το παιχνίδι των γκαρντ. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ενισχυμένοι, μαζί με δύο ψηλούς που είναι αποτελεσματικοί κοντά και μακρά από το καλάθι. Είναι επικίνδυνη ομάδα. Είναι δύσκολο να παίζεις με ομάδα που παίζει ταυτόχρονα με 3 γκαρντ στο παρκέ. Είναι επικίνδυνοι και χτυπάνε στο τρανζισιον. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που μας προβληματίζουν».

Για τον όμιλο της ΑΕΚ και το πρέπει της νίκης: «Πάω 1,5 μήνα πίσω όταν παίζαμε με την Εστουντιάντες. Αν χάναμε θα αποκλειόμασταν από τότε. 50 μέρες παίζουμε τελικούς. Δεν μπορούμε να έχουμε παραπάνω άγχος. Η Εστουντιάντες είχε έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν μας βόλευε καθόλου. Είμαστε σε μια φάση με συνεχόμενους αγώνες. Αυτό το μήνα έχουμε 6 ταξίδια σε 8 αγώνες. Είναι δύσκολο πρόγραμμα».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Εμείς είπαμε. Δεν κρύβαμε τίποτα ότι θέλαμε να διορθώσουμε πράγματα. Δεν είναι εύκολο να βάλεις έναν παίκτη και να λειτουργήσει. Ειδικά αν είναι γκαρντ. Οι ψηλοί έχουν πιο γνωστό ρόλο. Πάλι ίσως να έχει κάποιο μπέρδεμα. Ο καινούργιος μπορεί να παίζει καλύτερα. Δεν θα ρισκάρουμε. Θα πάμε με όσα έχουμε και θα προχωρήσουμε».

Για το κομμάτι των αλλαγών τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να πούμε ονόματα γιατί σημασία έχει το αγωνιστικό κομμάτι. Τα παιδιά χάνουν την ηρεμία τους και γι αυτό αποφεύγω να πω ονόματα. Δεν κρύβω ότι πάμε σε αλλαγές, αλλά μία μέρα πριν από το παιχνίδι δεν θα πούμε ονόματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ