Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Υπομονή, τα πρώτα 11 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζετε...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ : Συνεδριάζει η Περιφέρεια εκτάκτως για το Final 8 του BCL

Η απόφαση για να διεξαχθεί το Final 8 του BCL στην Αθήνα δείχνει να περνάει από... χίλια κύματα και μετά από τα τελευταία γεγονότα η Περιφέρεια αποφασίζει να συνεδριάσει άμεσα.

ΑΕΚ : Συνεδριάζει η Περιφέρεια εκτάκτως για το Final 8 του BCL | to10.gr

Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει οριστικό πως η τελική φάση του BCL θα λάβει χώρα στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός από τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό που δημιούργησαν πρόβλημα για τη διεξαγωγή (όπως αναφέρουν στη FIBΑ, την ώρα που αυτοπροτείνονται πόλεις), το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο όταν η Περιφέρεια αποφάσισε να μην εγκρίνει το κονδύλι για το Final 8 με 50 ψήφους κατά και 44 υπέρ.

Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί έχει κάνει το τοπίο «θολό» με την Περιφέρεια να συνεδριάζει εκτάκτως άμεσα για να συζητήσει για το γεγονός. Παράλληλα, ωστόσο, έχει ξεκαθαριστεί ότι θα γίνουν όλες οι προσπάθειες για να μην ακυρωθεί η διεξαγωγή του BCL στην Αθήνα.

Η διοργανώτρια αρχή, FIBA είχε δώσει ένα deadline μέχρι σήμερα, ωστόσο όπως φαίνεται έχει πάρει παράταση. Αναμένονται οι εξελίξεις άμεσα για τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση (30/9-04/10).

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από