Γιαννάκης : «Ήρωες το προσωπικό και οι παίκτες»

Γιαννάκης : «Ήρωες το προσωπικό και οι παίκτες»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ότι και να πει είναι λίγο.

Για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο Άρης, μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (19:30) με τη Μπεσίκτας για τη 12η αγωνιστική του Δ’ ομίλου του Champions League.

Ο Ελληνας τεχνικός χαρακτήρισε πραγματικούς ήρωες το υπαλληλικό προσωπικό, το αγωνιστικό σταφ, αλλά και τους παίκτες και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει από τη σημερινή (23/1) συνάντηση ανάμεσα στους Λάσκαρη και Αρβανίτη.

Οσο για το ματς με τη Μπεσίκτας, το χαρακτήρισε ενδιαφέρον, ενώ για τη συμμετοχή του Γιάννη Αθηναίου, είπε οτι ο Ελληνας γκαρντ είναι αμφίβολος, έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: «Έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Μπεσίκτας έχει φτιαχτεί για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας, έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές να φέρει παίκτες… Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να χαρεί ο κόσμος το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες ευκαιρίες έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και τις δυσκολίες γύρω από την ομάδα. Υπάρχει μια νευρικότητα, θα δούμε».

Ρωτήθηκε αρχικά για τη συμμετοχή του Γιάννη Αθηναίου και απάντησε: «Μπήκε λίγο στη προπόνηση χθες, θα δούμε, δεν ξέρουμε ακόμα αν μπορεί 100% γιατί έχει μείνει αρκετό καιρό έξω και ο ρυθμός με τη Μπεσίκτας δεν θα είναι απλός. Υπάρχει και το πρόβλημα του Πουλιανίτη χθες το βράδυ, έχουμε αρκετά προβλήματα και δεν είναι μόνο αγωνιστικά».

Για τον σωρό προβλημάτων εκτός μπάσκετ σχολίασε: «Από την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε να φέρουμε φυσιολογικά αποτελέσματα διαχειριζόμενοι μη φυσιολογικές συνθήκες. Είναι δύσκολο για όλους, είναι δεδομένο αυτό. Υπάρχει μια διεργασία. Ελπίζω αυτοί που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα διοικητικά, να φέρουν κάποιες λύσεις. Ξέρουμε τα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που δουλεύουν ηρωικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τα παιδιά στα γραφεία, στο σταφ. Και οι φίλαθλοί μας είναι ηρωϊκοί.

Έδειξαν την αγάπη τους για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά, τους αξίζει αυτή η συμπαράσταση και ελπίζω να την έχουν και στο αυριανό παιχνίδι και την Κυριακή.
Θέλω να πιστεύω θα γίνει κάτι σήμερα. Όσον αφορά το ban είναι άλλο ένα δύσκολο πρόβλημα. Τι να πω; Ότι και να πω είναι λίγο. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε γι’ αυτούς που αγαπούν την ομάδα και ελπίζω να βρεθούν αυτοί που θα σηκώσουν τα μανίκια και θα δουλέψουν σκληρά για την ομάδα. Εγώ θα είμαι δίπλα τους για να τους συμπαρασταθώ και να βοηθήσω, γιατί ο Άρης αξίζει να έχει την εικόνα που του πρέπει σε όλους τους τομείς. Περνάμε δύσκολες ώρες από την αρχή της χρονιάς…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ