Άρης : Εμπύρετος ο Πουλιανίτης, εξαιρετικά αμφίβολος ο Αθηναίου

Άρης : Εμπύρετος ο Πουλιανίτης, εξαιρετικά αμφίβολος ο Αθηναίου

Από ίωση ταλαιπωρείται ο νεαρός γκαρντ, αγώνα δρόμου κάνει ο διεθνής πλέι μέικερ προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση.

Σαν να μην έφταναν τα διοικητικά προβλήματα στον Άρη, υπάρχουν και τα αγωνιστικά. Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (24/1, 19:30) με τη Μπεσίκτας στο Nick Galis, ο Στέλιος Πουλιανίτης ανέβασε υψηλό πυρετό και έτσι ο Ελληνας γκαρντ θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί.

Όπως έγινε γνωστό ταλαιπωρείται από ίωση βαριάς μορφής, παρουσίασε υψηλό πυρετό από χθες (22/1) και έτσι αποφασίστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί καλύτερα το πρόβλημά του. Πλέον μένει να φανεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά ακόμη κι αν γίνει αυτό, πόσο και αν καταφέρει να αγωνιστεί.

Οσον αφορά τον Γιάννη Αθηναιου, 0ο 29χρονος γκαρντ συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και ουσιαστικά κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η συμμετοχή του Αθηναίου θα ξεκαθαρίσει και αυτή, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα (23/01) η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του αυριανού (24/01, 19:30, Novasports3HD) αγώνα με την Μπεσίκτας , για τη 12η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γιάννης Αθηναίου συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος, ενώ απών ήταν ο Στέλιος Πουλιανίτης λόγω ίωσης, με τη συμμετοχή του στην αυριανή (24/01) αναμέτρηση να είναι αμφίβολη. Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι παίκτες του Άρη παρακολούθησαν βίντεο με την ανάλυση της τουρκικής ομάδας από το τεχνικό τιμ».
Χρηστίδης : «Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Βασίλης Χρηστίδης σε δηλώσεις ενόψει του ματς με τη Μπεσίκτας, μίλησε για κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο από όλους, ενώ κάλεσε τον κόσμο του αυτοκράτορα ώστε να συμπαρασταθεί στην ομάδα.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια άσχημη ήττα μέσα στην έδρα μας, αλλά πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, γιατί το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό».

Για όσα συμβαίνουν έξω από το παρκέ είπε: «Δουλειά μας είναι να βελτιώνομαστε στα παιχνίδια, μέρα με τη μέρα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Οι αγώνες που έρχονται είναι πολύ σημαντικοί, πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν πλέον σκέφτονται περισσότερο το πρωτάθλημα: «Δεν μπορούμε να μη προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα, δεν γίνεται να μη δεν δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να εμφανιζόμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου είπε: «Τους θέλουμε δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ