Παππάς : «Δεν θα μείνω στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ»

Παππάς : «Δεν θα μείνω στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ»

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του αναζητεί ο Νίκος Παππάς καθώς όπως αποκάλυψε μετά το παιχνίδι κόντρα στη Μπούργος δεν θα συνεχίσει στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του αναζητά ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υποστήριξε μετά το παιχνίδι της Χαποέλ Ιερουσαλήμ με την Μπούργος για το Final 8 του BCL που έφερε νικητές τους Ισπανούς πως δεν θα συνεχίσει στην ισραηλινή ομάδα.

Ο πρώην σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού εξήγησε τον λόγο που βοήθησετο σύνολο του Όντεν Κάτας ενώ ευχήθηκε και καλή συνέχεια στη Χαποέλ.

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δεν το περιμέναμε. Από τα λίγα που έχω δει από αυτήν την ομάδα στις προπονήσεις, νομίζω ότι αυτό που δείξαμε δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας. Δυστυχώς. Όμως έτσι είναι τα νοκ άουτ. Κάποια κενά διαστήματα, μια κακή αρχή, χτίζεται μια διαφορά μαζί με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των αντιπάλων και έτσι έρχεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα.»

Ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο τίτλος κρίνεται στο ξεκίνημα της σεζόν: «Το ίδιο ισχύει και για την Μπούργος, αν και έχει 3-4 αγωνιστικές στην Ισπανία όπου είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν έχει παιχνίδια στα πόδια της. Εγώ δεν είμαι σε θέση να μιλήσω για την ομάδα, έχει ένα παιχνίδι του Σούπερ Καπ που δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Από εκεί και πέρα φάνηκαν τα κενά και η ανετοιμότητα. Η ομάδα έχει και τραυματισμούς και γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα και εγώ. Εύχομαι να έχουν μια καλή συνέχεια και τους ευχαριστώ πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ