Ρούπνικ για ΑΕΚ : «Είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης»

Ρούπνικ για ΑΕΚ : «Είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης»

Ο γκαρντ της Νίμπουργκ αναφέρθηκε στον προημιτελικό του Final-8 κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο ελληνικός σύλλογος είναι ένα από τα φαβορί.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Νίμπουργκ για τα προημιτελικά του Final-8 στο Basketball Champions League. Από την μεριά των Τσέχων, ο Λούκα Ρούπνικ αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι, μιλώντας στο «idnes.cz», λέγοντας ότι η Ένωση είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων», δίνοντας βάση στους Λάνγκφορντ, Ράις και Ματσιούλις.

Αναλυτικά είπε: «Η ΑΕΚ έχει ένα ρόστερ γεμάτο από μεγάλα ονόματα, όπως ο Κιθ Λάνγκφορντ, ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Επιπλέον, οι Ταϊρίς Ράις, Γιόνας Ματσιούλις, έχουν μια σπουδαία ομάδα και θα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά θα δούμε. Έχουν εμπειρία από την πλευρά τους, αλλά είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν.

Η ΑΕΚ είναι ένα από τα φαβορί, ως γηπεδούχος, Η Μπούργος και η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχουν πολύ καλές ομάδες. Αλλά θα υπάρχουν και αουτσάιντερ και έτσι είναι πιθανές οι εκπλήξεις. Θα δούμε τι θα συμβεί. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ