Παπαθεοδώρου : «Ίδιο πνεύμα και ίδια ένταση και αύριο»

Παπαθεοδώρου : «Ίδιο πνεύμα και ίδια ένταση και αύριο»

Όλα όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Νίμπουρκ.

Εμπιστοσύνη στους παίκτες του ότι θα εμφανίσουν το ίδιο καλό πρόσωπο και στον ημιτελικό, εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την προσπάθειά τους. Ελέγξαμε το παιχνίδι, εκτός από τα πρώτα πέντε λεπτά, που ήμασταν θολοί. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε στην άμυνα και πιέσαμε πολύ την μπάλα. Γι’ αυτό καταστρέψαμε το παιχνίδι τους, ειδικά στο “5 εναντίον 5”, και είχαν 16 λάθη. Είχαμε μικρά προβλήματα με τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποιες γρήγορες επιθέσεις».

Για το ότι η ΑΕΚ καλείται να παίξει στον ημιτελικό χωρίς ρεπό, όπως η Μπούργος και η Ντιζόν, σχολίασε: «Σίγουρα είναι δύσκολο. Αλλά από την άλλη, εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, έχουν εμπειρία και πνεύμα και νικητή. Σήμερα θα κοιμηθώ ήσυχα. Αύριο θα έχουμε το ίδιο πνεύμα, την ίδια ένταση και θα μπορέσουμε έτσι να ελέγξουμε το παιχνίδι αύριο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το αν έχει προτίμηση για τον αντίπαλο: «Η Τενερίφη και η Σαραγόσα είναι μεγάλες ομάδες, αλλά διαφορετικές. Για εμάς είναι το ίδιο. Θα δούμε το αποτέλεσμα και θα προετοιμάσουμε την ομάδα. Είναι σημαντικό να έχουμε το ίδιο πνεύμα, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ