Παπαθεοδώρου : «Υπήρχε διάθεση, αλλά το μυαλό δεν υπάκουε»

Παπαθεοδώρου : «Υπήρχε διάθεση, αλλά το μυαλό δεν υπάκουε»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να στέκεται στη νευρικότητα της ομάδας του.

Για τη νευρικότητα της ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και για την απογοήτευση που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μετά τον χαμένο τελικό, μίλησε ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια στην Μπούγρος για τη νίκη. Έπαιξε πολύ καλά. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας στην πρώτη περίοδο. Ήμασταν μπροστά για 10 πόντους. Όταν όμως ο Κουκ έβαλε τρία αν θυμάμαι καλά τρίποντα, βγήκαμε εκτός πλάνου αμυντικά κι επιθετικά.

Ήμασταν νευρικοί. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε χωρίς πάσα, αυτό δεν είναι το παιχνίδι μας κι έτσι η Μπούργος σκόραρε κι εμείς δεν απαντήσαμε ποτέ σε αυτό.

Θέλαμε όλοι πολύ και ο καθένας για τους δικούς του λόγους να κερδίσουμε το τρόπαιο και παρά την μεγάλη προσπάθεια, έγινε με λάθος τρόπο. Υπήρχε διάθεση κι ενέργεια, αλλά το μυαλό δεν υπάκουε. Όσον αφορά το πως είμαστε, είμαστε απογοητευμένοι γιατί το είχαμε πιστέψει πολύ.

Πλέον, η ΑΕΚ συνεχίζει μια μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων ετών και είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για εμάς. Να συμμετέχουμε σε τελικούς, να είμαστε πρωταγωνιστές. Το σημερινό παιχνίδι είναι το τελείωμα της περσινής χρονιάς.

Το πρόσημο είναι θετικό, παίξαμε σε δύο τελικούς, κερδίσαμε στον έναν, χάσαμε στον άλλον, αλλά ήταν στα μεγάλα γεγονότα. Από αύριο κι αφού ξεπεράσουμε την στεναχώρια μας, πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά και να είμαστε στους στόχους μας και να μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα σαν ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ