Μωραΐτης : «Η ΑΕΚ εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό μπάσκετ»

Μωραΐτης : «Η ΑΕΚ εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό μπάσκετ»

Ο Θάνος Μωραΐτης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για την προσπάθειά της στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ έφτασε μέχρι τον τελικό του Basketball Champions League όπου ηττήθηκε το βράδυ της Κυριακής (04/10) από την Μπούργος.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνος Μωραΐτης, θέλησε να δώσει τα συγχαρητήριά του στην Ένωση για την προσπάθειά της.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια δήλωση:

«Το ελληνικό μπάσκετ δήλωσε για μία ακόμη φορά «παρόν» σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ της προσφυγιάς, η ΑΕΚ της καρδιάς μας, η ΑΕΚ της Ελλάδας εκπροσώπησε χθες επάξια το αγωνιζόμενο να σταθεί στα πόδια του, αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων, που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και τις ανεύθυνες πολιτικές αντιμετώπισης της πανδημίας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε άδειο γήπεδο, χωρίς τη μεγάλη δύναμη του έκτου παίκτη, των φιλάθλων της, κατέκτησε επάξια τη δεύτερη θέση στον τελικό της διοργάνωσης του Basketball Champions League.

Το ελληνικό μπάσκετ -παρά την κρίση- εξακολουθεί να στέκεται σε υψηλό επίπεδο χάρη στις προσπάθειες των φορέων του, που τόσο λυσσαλέα πολεμάει η Κυβέρνηση όπως φάνηκε και στο πρόσφατο αθλητικό νομοσχέδιο. Συγχαρητήρια στην Ένωση, τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες. Και του χρόνου ευχόμαστε την κούπα στην «Αγιά Σοφιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ