BCL : Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στο final-8

BCL : Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στο final-8

Εννιά μέρες μετά από την ολοκλήρωση του Basketball Champions League, ανακοινώθηκε ότι δεν υπήρξε κανένα κρούσμα κορωνοϊού κατά τη διάρκεια του final-8.

Στις 4 Οκτωβρίου το final-8 του Basketball Champions League ολοκληρώθηκε με την Μπούργος να κατακτά το τρόπαιο έπειτα από τη νίκη της στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Το Final-8 της διοργάνωσης διεξήχθη τελικά στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με τις αποστολές των ομάδων να συγκεντρώνονται στην Αθήνα και να δημιουργούν ένα είδος «φούσκας» όπως ακριβώς έγινε και στα Playoffs του NBA.

Οι παίκτες, οι προπονητές αλλά και όλα τα μέλη της κάθε αποστολής έκαναν διαρκώς τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού προκειμένου η διοργάνωση να συνεχιστεί με βάση τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας.

Όπως φαίνεται, το αποτέλεσμα δικαίωσε τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής καθώς ανακοινώθηκε ότι όλα τα τεστ που έγιναν εκείνη την περίοδο βγήκαν αρνητικά. Ακόμα και όταν οι αποστολές επέστρεψαν στη βάση τους, έκαναν επαναληπτικά τεστ που βγήκαν επίσης αρνητικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ